Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hibák

3 hiba, amit a legsűrűbben elkövetnek és ez sok ember halálát okozza.

 1: passzív beteg.

A rákbeteg jó esetben eljár a klinikai kezelésekre, de otthon halálos betegként viselkedve ágyban fekve, gyógyszereket szedve, esetleg a szomszédtól hallott egyetlen terápiát alkalmazva várja a gyógyulást. De ez sok esetben elmarad. 

-          - A klinikai kezelések pl: sebészet haszna vitathatatlan.

-          - A terápia alatt alkalmazott gyógyszerek a tüneteket enyhítik, a rák ellen nincs gyógyszer.

-          - A szomszéd, családtag, ismerős által javasolt terápia vagy csodaszer nem mindig segít.

Az általunk alkalmazott daganatterápiás rendszer nemcsak egy, hanem a világon alkalmazott leghatásosabb eredmények összesítője, amely minden oldalról támadja a daganatot, tehát nemcsak egy-két módszert alkalmaz. 

Segítséget minden esetben hozzáértő, diplomás szakembertők kell kérni.

Minden ember daganata egyedi, amit a klinikai eredmények kiértékelésével, személyre szabott terápiák alkalmazásával lehet elpusztítani.

 

2: túlzott önbizalom.

Sajnos sok rákbeteg beleolvas az internetbe, vagy egy könyvbe és szakértőként alkalmazza az ott olvasottakat, és csak azt, hozzáértő segítség nélkül. 

Rendíthetetlen önbizalommal használnak és terjesztenek olyan módszereket, amelyeknek csak placebó hatása van.

Felhívott egy kecskeméti hölgy, aki azt mondta, hogy Ő már túl van minden információszerzésen nem lehet neki újat mondani, a kórházi kezelésekre nem jár, viszont napi rendszerességgel iszik egy kínai teafajtát, ami minden daganatot elpusztít.

A beszélgetésünk után néhány hónappal meghalt.

-         -  Az interneten csak magyarul kb 500 módszer van a rák ellen, ezek egy része anyagi haszonszerzésre, vagy a terjesztőik szent meggyőződésére alapul.

-          - 2010-ben világviszonylatban 3000 táplálék kiegészítőn tüntették fel, hogy daganatellenes hatású és még naponta 5 ilyen szer kerül bejegyzésre. 

Ezekből az adatokból is látszik, hogy minden esetben független szakember segítségére van szükség, aki a rendelkezésre álló leletek alapján választja ki azokat a módszereket, amelyek a beteg gyógyulását valóban segítik és nem az anyagi haszonszerzés a cél.

Ezért nálunk ez a segítségnyújtás ingyenes és pártatlan.

 

3: ráérős beteg.

Látja a hirdetésben, az újságban, vagy a neten, hogy rákbetegeknek nyújtanak segítséget, ráadásul ingyenesen, de még sincs ideje felhívni, majd elfelejti, és ezzel lehet, hogy egy olyan lehetőséget szalaszt el, ami megmenthetné az életét.

A szervezetében a ráksejtek nem felejtettek el szaporodni, nem hagynak ki egyetlen percet sem a szervezet elpusztítására.

Egy Tisza menti településről hívott fel egy középkorú férfi, akivel mindent megbeszéltünk, de amikor már elkészült a számára összeállított anyag nem hívott vissza. Néhány hónap múlva, amikor megtalálta a telefonszámot ismét átnéztük a friss tumormarker eredményeket, de ekkor már nem tudtunk segíteni rajta. Ő is meghalt, pedig az első eredmények még biztatóak voltak, de az eltelt idő alatt a ráksejtek elszaporodtak a szervezetében.

-          - Az időben felfedezett daganatos betegség jó eséllyel gyógyítható.

-          - Ne hagyjon esélyt a ráksejtek szaporodására, komplex kezeléseket alkalmazzon.

-          - Időben kérje ki több hozzáértő szakember segítségét.

A rákbeteg az infó vonalon megkap minden olyan segítséget, amire a gyógyulási folyamatok beindítására szüksége van. Ne növeljük a rákhalálozási statisztikákat, amikor viszonylag egyszerű; a tájékoztatás-felhasználás módszert alkalmazva meg lehet gyógyulni a rákból.

Daganatterápiás információs vonal: 30/715-84-57